Granditalia Formati Regionali Trofie 400 G Bij Jumbo
De Ligurische keuken staat bekend om de verse Mediterrane ingredienten. Populair is de trofie pastavorm.Trofie pasta is het beste met pestosaus.Trofie is de regionale pasta uit Ligurie. Wil je deze streekkeuken zo authentiek mogelijk beleven Dan combineer je trofie met pesto alla Genovese. Bij de groene pestosaus uit Genova hoor je eigenlijk altijd trofie te serveren. Trofie is een langwerpige korte pasta gemaakt van piepkleine stukjes deeg die een keer heen en dan weer teruggedraaid worden. Zo ontstaan er fijne sliertjes met een lichte twist. Waarschijnlijk verwijst de naam trofie naar dit tegendraadse draaien : strufuggia. Deze manier van pasta draaien is ooit bedacht in een van de kleine vissersdorpjes vlakbij Genova. In gerechten met trofie worden typische streekproducten gebruikt : groenten, fruit, kruiden en noten. Ligurische gerechten zijn meestal goed gevuld met verse groenten. Want, zo gaat het verhaal, de Genovese zeevaarders konden na wekenlang rauwe of gezouten vis eten wel Lees meer over de Granditalia Formati Regionali Trofie 400 G Bij Jumbo van granditalia in de productgroep koken
2,09
| Merk | granditalia |
| ean | 8000050024577 |
| nieuw of tweedehands | new |
| voorraad | op voorraad |
| verzendkosten | 6.00 |
| levertijd | 1 - 6 dagen |
| korting | 0.00 |
| Levering | Bezorgen of afhalen |
| Staat | Nieuw en Tweedehands |
| Aanbieding | Bekijk de prijs |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor granditalia soepen maaltijden...