Over Rook Meneer Wateetons
Het ultieme handboek over warm en koud roken. In Over rook kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten : het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en rookpistool), de subtiele smaakverschillen tussen roken op eik, beuk, hickory of hooi en de ideale temperatuur waarop je je hout (onder meer in de vorm van mot of snippers) laat smeulen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor smakelijke veiligheidsmaatregelen als pekelen en droogzouten.Naast deze gedegen smokescience leer je in Over rook ook hoe je bijvoorbeeld zelf een koudroker in elkaar knutselt van een koffieblik en een aquariumpomp. De recepten zijn veelzijdig van klassiekers als gerookt ontbijtspek, gerookte zalm en Amsterdamse osseworst tot gerookte kaas, noten, bieten, oesters, tofu en spareribs en zelfs bijzondere gerechten als gerookte olijfolie en dranken. In Over rook staan ook experimen Lees meer over de Over Rook Meneer Wateetons van huismerk in de productgroep tuin
25,95
Merk | huismerk |
levertijd | direct leverbaar |
ean | 9789461430977 |
adviesprijs of oude prijs | 25.95 |
verzendkosten | 0.00 0.00 |
maat | 000 |
artikelnummer | 86528119 |
voorraad | direct leverbaar |
model | boek |
Levering | Bezorgen of afhalen |
Staat | Nieuw en Tweedehands |
Aanbieding | Bekijk de prijs |
Adviesprijs | 25,95 |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor huismerk barbecues barbecue boeken...