Pecto Enzyme Vinoferm Zymex 250
Zymex Wordt gebruikt bij wijn of sap van pectinerijke vruchten. Breekt de pectine in de vruchten af, geeft zo meer sap en voorkomt troebels. Bij voorkeur te bewaren in de koelkast. Dosis : 4-8 g (ml)/10 kg fruit of most bij een inwerktijd van 12 uur op 20 graden C. Het gebruik van enzymenOver enzymen bestaan de wildste verhalen. Daarom hier even een aantal zaken op een rijtje. Tenzij anders vermeld, zijn de vermelde dosissen bij kamertemperatuur (20 graden C) en met een inwerktijd van 12 uur. Iedere temperatuurverlaging van 7 graden kan opgevangen worden door een verdubbeling van de dosis. Iedere halvering van de gewenste contacttijd kan eveneens opgevangen worden door een verdubbeling van de dosis. De volgorde van toedienen van ingredienten is erg belangrijk. Het ene kan namelijk de werking van het andere sterk beinvloeden, ook in negatieve zin. Voeg bv. nooit bentonieten toe als de enzymen nog in werking zijn. Laat dus minimaal 12 uur tussen de enzymentoevoeging en de bentoniet-toevo Lees meer over de Pecto Enzyme Vinoferm Zymex 250 van vinoferm in de productgroep wijnbereiding
9,25
| Merk | vinoferm |
| voorraad | 1 |
| nieuw of tweedehands | new |
| ean | 5425000396413 |
| Levering | Bezorgen of afhalen |
| Staat | Nieuw en Tweedehands |
| Aanbieding | Bekijk de prijs |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor vinoferm enzymen ontzuurders enzymen vinoferm...