Sous Vide Thomas Keller Jonathan Benno Corey Lee Ea


Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk. Lees meer over de Sous Vide Thomas Keller Jonathan Benno Corey Lee Ea van huismerk in de productgroep koken en tafelen
39,99
Merk | huismerk |
levertijd | direct leverbaar |
ean | 9789045212364 |
adviesprijs of oude prijs | 39.99 |
verzendkosten | 0.00 0.00 |
maat | 000 |
artikelnummer | 16077519 |
voorraad | direct leverbaar |
model | boek |
Levering | Bezorgen of afhalen |
Staat | Nieuw en Tweedehands |
Aanbieding | Bekijk de prijs |
Adviesprijs | 39,99 |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor huismerk koken en tafelen kookboeken...