Vinoferm Korrelgist Bioferm Malic 100


Korrelgist BIOFERM MALIC Saccharomyces Cerevisiae Deze gist breekt tot 50 procent van het aanwezige appelzuur af. Een teveel aan appelzuur is vooral bij fruitwijnen veel voorkomend en geeft een scherpe, wrange smaak. Bij deze gist zal het appelzuur tijdens de vergisting in grote mate "verbruikt" worden (1 g appelzuur wordt omgezet in 0.03 procent alcohol). BIOFERM MALIC verbruikt 18 g suiker voor 1 procent alcohol en is dus heel geschikt om van een most met een hogere dichtheid toch een wijn met een lager alcoholgehalte te maken. De gist bevordert kleurextractie (geschikt voor rode wijnen) en heeft een neutraal aromaprofiel. Alcoholtolerantie 14-15 vol. procent Temperatuurbereik : 20-30 graden C Dosis : 2-3 g/10 literKorrelgisten BIOFERMBIOFERM heeft door vele jaren van ervaring een uitstekend gamma reingisten samengesteld die voor iedere wijnmaker een oplossing biedt. Houdt je meer van zoete wijnen Heeft je een gist nodig voor lage temperaturen, houdt je meer van krachtige, rode wijne Lees meer over de Vinoferm Korrelgist Bioferm Malic 100 van vinoferm in de productgroep wijnbereiding
13,95
Merk | vinoferm |
voorraad | 1 |
nieuw of tweedehands | new |
ean | 5425000393603 |
Levering | Bezorgen of afhalen |
Staat | Nieuw en Tweedehands |
Aanbieding | Bekijk de prijs |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor vinoferm korrelgisten bioferm bioferm malic...